Programma 2017

Programma MASCQ-week 2017

Maandag 29 mei: Rondje verenigingen
20.00 uur: begin rondje
Beginlocatie: L.S.V. Minerva
Eindlocatie: SSR-Leiden

Trap de week af met een borrel op alle MASCQ-verenigingen! We beginnen om 20.00 uur op Minerva. Daarna gaan we langs Quintus, Augustinus en Catena om uiteindelijk te dixo’end te eindigen op SSR!
*Deze avond kan je muntjes kopen (die de hele week geldig zijn) en gebruiken om te betalen op de verschillende verenigingen. 

Dinsdag 30 mei: MASCQ-Debat
20.00: Inloop
21.00: Start debat
Locatie: V.S.L. Catena

Traditioneel vindt in deze week het MASCQ-debat plaats. Vertegenwoordigers van de vijf vereniging gaan elkaar verbaal te lijf naar aanleiding van uitdagende stellingen. Je bent welkom vanaf 20.00 en het debat zelf begint om 21.00.
*Deze avond kan je alleen contant betalen op V.S.L. Catena. Vergeet dus niet om te pinnen!

Woensdag 31 mei: Stubandikoos
20.30: Start
Locatie: A.L.S.V. Quintus

Vaste prik in de MASCQ-week is Stubandikoos. De huisband van elke vereniging krijgt een podium op Quintus om het dak eraf te blazen. Kijk hoe jouw vereniging zich presenteert en kom langs! We beginnen om 20.30 op Quintus.
*Deze avond kan je met muntjes betalen. Er zal ook weer muntverkoop zijn.

Donderdag 1 juni: Sporttoernooi
14.00: Start sportactiviteiten
18.00 en de Thé Dansant en de prijsuitreiking om 20.00 ook op Augustinus.
Locatie: USC-velden & L.V.V.S. Augustinus

Voor het eerst is er de kans voor de sportievelingen om al hockeyend of voetballend te strijden voor je vereniging! Ook als sporten niet helemaal je ding is, ben je meer dan welkom om de teams aan te moedigen onder het genot van een biertje of een hapje eten van de foodtrucks bij het USC. Na het sporten is er de mogelijkheid om te dineren op Augustinus. Later op de avond volgt de prijsuitreiking en een hockeytraditie, de Thé Dansant (=borrelen), met act! De sportdag begint om 14.00 op de hockey- en voetbalvelden bij het USC. De Thè Dansant zal losbarsten vanaf 20:00, met om 20:30 de prijsuitreiking van de sportdag!
*Deze avond kan je met muntjes betalen op Augustinus. Tevens is er weer muntverkoop aanwezig.

Vrijdag 2 juni: Eindfeest
22.00: Deuren open
Locatie: L.S.V. Minerva

Op vrijdag sluiten we de week knallend af met een groots feest op Minerva! Een speciale act zorgt voor de nodige beats en een confettikanon voor de goede sfeer! Kom langs, het wordt episch.
*Deze avond kan je met muntjes betalen op Minerva. Er is tot 03:00 muntverkoop.